06-53995000

OVER ONS

c1689c26_andregeverswereldkampioen1978Ondernemer André Gevers is een begrip in Schijndel en omstreken. Na in 1975 de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg(amateurs) te hebben gewonnen, heeft André gekozen een familiebedrijf Delta recreatie te beginnen met zijn vrouw Ingrid, dat nu is uitgegroeid tot een begrip voor kwaliteit en goede voorlichting.

André en Ingrid Gevers zijn nu reeds 35 jaar bezig met verkoop en vroeger ook verhuur van caravans. Momenteel is het familiebedrijf gefocust op verkoop van caravans. Zij runnen een caravanbedrijf met een speciale formule. Zij kunnen werken met lage kosten omdat er geen dure showroom is en geen prijzige verkopers in dienst zijn. De focus ligt op het product en de prijs en dus wat minder op klantverwennerij. Echter André en Ingrid staan voor kwaliteit en eerlijke, goede voorlichting waar u terecht kunt voor al uw vragen omtrent caravans.

Alle caravans kunnen afgeleverd worden met een BOVAG aankoopkeuring of een BOVAG onderhoudsbeurt dit is een extra service zodat u zeker weet dat de caravan tip top in orde is. De bovag onderhoudsbeurt is een uitgebreide beurt waarbij -onderstel-opbouw-electra-gas-watersystemen en banden zorgvuldig worden geïspecteerd en gecontroleerd op staat en goede werking.
Remtrommels en lagers worden bekeken en schoongemaakt, de nodige onderdelen worden gesmeerd en slechte onderdelen vervangen. Vochtopmeting wordt ook uitgevoerd.
Watervoorziening werking wordt ook geheel uitgevoerd zoals boiler, pompjes en kraantjes (dit laatste gebeurd vaak niet maar is wel nuttig om veel erger te voorkomen).

Door het grote aanbod in zowel caravans als accessoires heeft u een ruimere keus.

Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • Inkoop
  • Inruil
  • Tijdelijke stalling

Wilt u graag 1 of meer van onze caravans komen bekijken dan bent u van harte welkom op ons bezichtigingadres :

Putsteeg 75
5481 XT Schijndel
(voor sommige navigaties no 6 ingeven …75 is er tegenover) …helemaal naar achter rijden.

Alleen op afspraak open : 06-53995000 of b.g.g. 06-10658798

We zijn veel aanwezig maar niet altijd …zaterdags is normaal een drukke dag en dan zijn we er sowieso meestal

Op afspraak kunnen wij ook zondags en ‘s avonds voor u ons bedrijf openstellen en ook overschrijven ( rdw ) is dan mogelijk